CEO’s 4 Climate helpt bedrijven vergroenen

De afgelopen weken waren behoorlijk druk voor het CEO’s 4 Climate team. Met zowel een eerste live Climate Café en de themasessie duurzame mobiliteit werd de toon gezet voor de grote events van het najaar. Het thema duurzame mobiliteit wordt verder uitgediept met in september het nationaal EV Drivers Event.

Het doet goed om nog eens een live netwerkevent te hebben en gepassioneerde mensen te ontmoeten. Zowel tijdens het Climate Café als de Themasessie verzamelden telkens een groep klimaatbewuste ondernemers om te komen luisteren naar de minister, klimaatexperten en andere ondernemers. Made In West-Vlaanderen was er ook bij en schreef eveneens een mooi artikel over de groei van ons netwerk en de events.

Van 17 tot 19 september zijn de C4C leden en geïnteresseerde ondernemers welkom bij Snowball in het Evolis business park in Kortrijk voor een exclusief event waar je kan proeven van de elektrische rijervaring. Ontdek het nieuwste aanbod elektrische voertuigen, laadpaalaanbieders en service providers voor duurzame mobiliteitsoplossingen voor bedrijven.

Op vrijdag is er een B2B-dag voor C4C-leden en fleet managers met ‘ s avonds een exclusieve nocturne op uitnodiging van Sterck Magazine en een Pravite Banking partner.